Start Up Antreprenorial

 

Anunt start-up  final cu antet-page-001

Te gândești la propria ta afacere? Vrei să reușești pe cont propriu?

  • Ai posibilitatea să primești 25.000 de euro pentru afacerea ta!
  • Aplică la cursurile de competențe antreprenoriale!
  • Înscrie-te la un concurs de idei de afaceri!

Vezi mai jos toate detaliile proiectului nostru:
Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională „Eleutheria” (CADI), Universitatea Româno Americană (URA), Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu (UCB) și SC Metodo Studii Consultanță România SRL (MSCR) selectează 400 de persoane cu vârste de peste 18 ani, din regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia (judeţele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea), care doresc să inițieze o activitate independentă sau să-și dezvolte propria afacere, în vederea participării la cursurile de competențe antreprenoriale, organizate în cadrul proiectului Start Up Antreprenorial, finanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice AMPOSDRU. Dintre cele 400 de aplicaţii selecționate, 200 vor fi destinate unor studenți cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Minimum 200 dintre cursanții selecționați vor fi femei. În procesul de selecție se va urmări o distribuție proporțională pe regiuni şi judeţe a aplicațiilor admise.
Cursurile se vor derula în cursul lunii aprilie și vor fi susținute în paralel în cele două regiuni de implementare (București-Ilfov, respectiv Sud-Vest Oltenia).
Cei 400 de cursanți vor fi împărțiți în 16 grupe, de maximum 25 de participanți, fiecare curs având o durată de 5 zile. Pe toată durata cursurilor participanții vor beneficia de cazare și masă gratuite (acolo unde se impune), precum și de o subvenție în valoare de 300 de lei, acordată la finalizarea cursurilor. Persoanele care vor absolvi cursul, vor avea, ulterior, posibilitatea de a se înscrie într-un concurs de idei de afaceri, la finalul căruia cele mai bune 40 de planuri, rezultate din evaluarea unui juriu de specialiști, vor beneficia de un ajutor de minimis în valoare de 25.000 de Euro, pentru a putea fi demarate în mod concret. Regulamentul de selecţie al planurilor de afaceri, împreună cu formularele tip de completat vor fi publicate pe website-urile proiectului si partenerilor in cursul lunii mai.
Pentru orice informaţii suplimentare şi înscrierea la cursurile de formare din cadrul proiectului Start Up Antreprenorial, aplicanții vor trimite un e-mail, la adresa: startup@metodoconsultores.com – Metodo Studii Consultanţă România, până la data limită de 20 martie 2015 .

Aplicaţia trebuie să conțină CV-ul candidatului, cartea de identitate in format scanat și o scrisoare de intenție, în formatul care poate fi descărcat mai jos. Aplicaţiile trimise prin alte mijloace sau care nu respecta formatul scrisorii de intenţie nu vor fi luate în considerare. Persoanele selectate pentru cursurile de formare vor completa şi semna, de asemenea, premergător participării, următoarele documente: Formular de înregistrare a grupului ţintă, Declaraţie de consimţământ privind utilizarea datelor cu caracter personal, Declaraţie privind disponibilitatea de participare la activităţile proiectului, Declaraţie privind evitarea dublei finanţări.
Datorită perioadei scurte disponibile pentru selecţie, aplicaţiile depuse devreme vor avea prioritate. Pentru a asigura egalitatea de tratament a aplicanţilor, întreaga corespondenţă pe durata procesului de selecţie se va desfăşura exclusiv prin e-mail, la adresele indicate mai sus.

CVTemplate

Scrisoare de intentie

 

METODO STUDII CONSULTANTA ROMANIA este autorizata sa prelucreze date personale, conform notificarilor 31891 si 31892 din 13.06.2014.