Proiecte de training

Licitatii

  • Avem o participare activa in diverse procese de licitatie, atat la nivel national, cat si internațional, principalul nostru atuu fiind combinarea expertizei noastre, capitalului uman si financiar.
  • Ultima licitatie la care am participat si pe care am castigat-o:
  • MAE – Servicii de formare profesionala prin intermediul unei platforme online – Lot 1 – Relatii Internationale in sistem e-learning in cadrul proiectului  “Fii Proactiv, Invata Permanent! – Module de training pentru imbunatatirea abilitatilor personalului MAE”

Fii Proactiv, Invata Permanent! – Module de training pentru imbunatatirea abilitatilor personalului MAE

logos-licitatii

Axa prioritara 1: Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice.

Domeniul major de interventie 1.3: Imbunatatirea eficacitatii organizationale.

Printre proiectele pe care le implementeaza in prezent Ministerul Afacerilor Externe se numara si proiectul „Fii Proactiv, Invata Permanent! – Module de training pentru imbunatatirea abilitatilor personalului MAE” – Cod SMIS 31872.

Proiectul a fost finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA).

Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea eficacitatii activitatii Ministerului Afacerilor Externe in vederea imbunatatirii durabile a capacitatii administrative publice din Romania. Prin intermediul acestei initiative se urmareste dezvoltarea abilitatilor functionarilor si modernizarea functiei de formare profesionala a MAE.

Pe parcursul implementarii proiectului se vor respecta principiile egalitatii de gen, a egalitatii de sanse si se vor promova principiile dezvoltarii durabile prin organizarea unor campanii si sesiuni de instruire care au ca tematica respectarea diversitatii, dezvoltarea durabila si protectia mediului pentru grupul tinta al proiectului.

In cadrul contractului mai sus-mentionat, Metodo Romania, impreuna cu Metodo Estudios Consultores (www.metodoconsultores.com) a realizat o platforma de e-learning, a dezvoltat si livrat continuturi formative pentru 3 module de formare: Comunicare si Diplomatie Publica (in limba engleza), E-diplomatie in epoca globalizarii (in limba engleza) si Diplomatie Bilaterala si Multilaterala (in limba engleza).

Grupul tinta al proiectului a fost format din 30 de angajati ai Ministerului Afacerilor Externe, fiecare modul avand 10 participanti.

Platforma poate fi vizitata la adresa de web: http://aula.metodoromania.com/login/index.php.

Proiect implementat in perioada: 01.06.2014-31.07.2014

Alte licitatii la care am participat si pe care le-am castigat:

Servicii de proiectare si creare baza de date si mentenanta in cadrul proiectului „Crearea unei piete comune a muncii prin mobilitate si servicii de formare in zona Olt-Pleven”- CB-LABMARKET –Cod MIS ETC 266(Cross border cooperation – Romania-Bulgaria)

CB-LABMARKET este un proiect finantat in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania – Bulgaria prin Fondukl European de Dezvoltare Regionala.

Obiectivul proiectului este sa genereze si sa creasca competitivitatea pietei muncii in totalitatea ei la nivelul regiunilor Olt (Romania) si Pleven (Bulgaria).

Activitatile principale ale proiectului sunt: formarea profesionala continua in vederea actualizarii si dezvoltarii competentelor lucratorilor si angajatilor pe piata muncii, facilitarea accesului acestora la o platforma continand o baza de date cu locuri de munca din cele doua tari participante, facilitarea angajatorilor la o forta de munca calificata, prin intermediul aceleiasi platforme.

In cadrul acestui contract, Metodo Romania a derulat urmatoarele activitati:

  • Proiectarea unei baze de date pentru facilitarea crearii unei piete comune a muncii, asigurarii mobilitatii lucratorilor si accesului la diverse oportunitati de angajare in zona Olt-Pleven
  • Realizarea bazei de date, in conformitate cu specificatiile si cerintele de sistem si de functionalitate
  • Mentenanta bazei de date, atat pentru Solicitant – AJOFM Olt, cat si pentru partenerul sau din Bulgaria, prin asigurarea unui server de pe care se va gestiona baza de date
  • Instalarea bazei de date pe paginile web ale AJOFM Olt si ale partenerului bulgar
  • Baza de date: http://employment.metodoromania.com/

Perioada de implementare a contractului este: 2012-2018, dupa cum urmeaza:

realizarea platformei: 01.11.2012-15.12.2012 

– mentenanta: 2013-2018