Fundatia Método

fundatia-metodo

Obiectivul principal al Fundatiei noastre este de studiu, elaborarea si punerea in aplicare a activitatilor care vizeaza formarea si promovarea pentru ocuparea fortei de munca a acelor grupuri cu cele mai mari dificultati. In mod similar, participa la elaborarea de studii profesionale si sociale de cercetare, proiecte nationale si initiative care au ca scop dezvoltarea economica si sociala a regiunilor si oameni .

Interesul de Fundatia noastre este:

Imbunatatirea abilitatilor lucratorilor, a notiunilor de baza in societatea de astazi , cum ar fi limbile straime, tehnologia informatiei si comunicarii, precum si de prevenire a riscurilor si a sigurantei la locul de munca.

Sprijinirea participarii profesionale si de formare a femeilor, de peste 45 de ani, tinerii, imigrantii, persoanele cu handicap si persoanele cu risc de excluziune sociala.

Aprofundarea factorilor de munca, de afaceri si de piata pentru a avansa in imbunatatirea competentelor lucratorilor si lucratoarelor si, prin urmare, competitivitatea intreprinderilor, cu o atentie deosebita IMM-urilor.

Contribuie la dezvoltarea si punerea in aplicare a proiectelor de interes general in spatiul european , incurajand colaborarea intre agenti economici, sociali si politici in acel spatiu.

Dezvoltarea altor initiative active in sustinerea si integrarea grupurilor, centrul de atentie al fundatiei, de analiza si pregatire.