Comunicat de presa – Startup Antreprenorial

Anunt start-up  final cu antet-page-001

Vineri, 6.03.2015, la orele 9:00 a avut loc deschiderea oficiala a proiectului POSDRU/176/3.1/S/150369 – STARTUP ANTREPRENORIAL, implementat de o asociere formata din Fundatia Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala „Eleutheria” – CADI – Lider de asociere si Solicitant, in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana, Universitatea „Constantin Brancusi” Targu Jiu si SC Metodo Studii Consultanta Romania SRL.

Agenda conferintei de lansare a proiectului, care s-a dorit a fi un eveniment atat informativ, cat si educativ, a avut urmatoarea configuratie:

– Cuvantul de deschidere i-a apartinut d-lui Horia Terpe, Director Executiv CADI

– Prof. Univ. Dr. Ovidiu Folcut, rectorul Universitatii Romano-Americane, a vorbit despre importanta ideilor de afaceri si a curajului si indraznelii antreprenorilor

– I-a urmat Prof. Univ. Dr. Florin Bonciu, cu o prezentare a oportunitatilor antreprenoriale care utilizeaza principiile „sharing economy”

– Alte prezentari interesante au furnizat Prof. Univ. Dr. Bogdan Nicolae Glavan si Prof. Univ. Dr. George Horia Ioan Ionescu.

– Partenerii si-au prezentat activitatile asumate si competentele care ii recomanda pentru participarea la acest proiect.

Conferinta de deschidere a proiectului STARTUP ANTREPRENORIAL, care a fost moderata cu deosebit profesionalism de dl. Constantin Rudnitchi (money.ro) s-a incheiat cu o sesiune de intrebari si dezbateri.

Pentru cei care doresc sa se inscrie, recrutarea grupului tinta continua. Trimiteti un email cu CV-ul in format Europass, scrisoare de intentie si carte de identitate scanata pana la data de 20.03.2015, pe adresa de email startup@metodoconsultores.com.

CV-ul si scrisoarea de intentie pot fi descarcate de la urmatorul link.

Va asteptam!

Pliant